Pohjois-Savon Muisti ry

Pohjois-Savon Muisti ry on potilas- ja omaisjärjestö, joka toimii Pohjois-Savon maakunnan alueella. Yhdistys on perustettu vuonna 1987 ja se on valtakunnallisen kattojärjestön Muistiliiton jäsen.


Toimimme maakunnassamme sen puolesta, että muistihäiriöisillä ihmisillä ja heidän läheisillään olisi mahdollisuuksia vaikuttaa ja osallistua yhteiskuntaan sen tasavertaisena jäseninä, sairaudesta huolimatta. Teemme työtä myös edistääksemme pohjoissavolaisten ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta muistisairauksia kohtaan ja kannustaaksemme kansalaisia huolehtimaan aivoterveydestään.

Pääasioitamme ovat:

  • tiedon välittäminen muistista ja muistisairauksista
  • perheiden auttaminen ja heidän arkensa tukeminen
  • vertaistuen ja muun osallisuuden mahdollistaminen perheille
  • kuntouttavat kurssit ja lomat
  • koulutuksen järjestäminen

Kehitämme toimintaamme erilaisten hankkeiden kautta.


Ota yhteyttä ja liity jäseneksemme!

Lomake

Yhdistyksen toimintakertomus 2019, toimintakertomus 2018Varainhankinta ja avustukset

Vuosien mittaan on auttavien käsien määrä lisääntynyt. Tukea työhömme tarvitaan. Kiitämme lämpimästi kaikkia tukijoitamme!

Sinä, jolla jo on kaikkea: jos haluat, että ystäväsi ohjaavat ostetun tavaran sijasta Sinulle aiotut syntymäpäiväonnittelurahat muistityöhön, pyydä heitä käyttämään tiliä, jonka numero on
FI81 4600 2120 0089 50.

Jos toivot, että ystävät ja omaiset isojen kukkalaitteiden sijasta muistavat poisnukkunutta läheistä lahjoituksella muistityöhön, pyydä heitä käyttämään Pohjois-Savon Muisti ry tiliä, jonka numero on FI81 4600 2120 0089 50.

Keräyslupa: 2020/2012/4172